Snäcks Camping Visby

Bo vid havet på Snäcks camping som ligger 4 km norr om Visbys innerstad, otroligt vackert beläget på en höjd vid Visbys finaste badstrand. Nästan alla platser har havsutsikt och en del ligger precis vid strandkanten! Restaurang, pool, minigolf (1/6-31/8), badstrand på området.

Campingen erbjuder plats för husvagnar, husbilar och tält. Vid stranden på området finns minigolf, lekplats, badbryggor, grillplatser samt strandrestaurang med kiosk och pool (1/6-31/8).Campingen är belägen intill havet strax norr om Visby med fin gång- & cykelväg längs med havet in till Visbys hela utbud av nöje, shopping och sevärdheter.
På Snäcks Camping kan du njuta av lugnet i vacker natur men ändå ha nära till det mesta av nöjesliv och shopping.

Hos oss kan du dagligen njuta av god mat, dryck, glass m.m i restaurang Mango, eller varför inte ta ett svalkande dopp i den tempererade poolen efter en dag på stranden som även den finns på anläggningen. Avsluta gärna kvällen med att utmana familjen på en runda på minigolfbanan.

På anläggningen finns servicehus med wc, dusch, handikappwc/dusch, kokplatser, tvättstuga med både tvättmaskin och tumlare. Det finns även återvinning med sopsortering och tömningsställen för latriner.