En vecka i Juli med hela familjen 

Pris från 5920 SEK
2 vuxna 2 barn

Ronneby Havscamping är en idyllisk fyrstjärnig camping vid havsviken i Listerby mellan Ronneby och Karlskrona. Här kan ni njuta av den rofyllda miljön och den vackra naturen samtidigt som ni har nära till alla besöksmålen i Blekinge.

Ronneby Havscamping har 19 stugor som är placerade runt om på anläggningen. Stugorna har fyra eller sex bäddar, en del med indraget vatten, en del med dusch och toalett, Bergsbyn har även TV. Samtliga stugor är utrustade med köksutrustning, kylskåp och kokplatta.

Ronneby Havscamping har även 7 studios/familjelägenheter som alla ligger i anslutning till huvudbyggnaden. Lägenheterna har fyra bäddar, kokvrå med köksutrustning, kylskåp och kokplatta, TV samt badrum med dusch och wc.

I vår huvudbyggnad hittar ni reception, butik och restaurang med fullständiga rättigheter. Här finns också vår innergård där vi under högsäsong erbjuder underhållning för hela familjen.

Har man ingen lust att aktivera sig går det självklart lika bra att ta det lugnt och ”bara vara” i vår Blekingesköna natur. Ronneby Havscamping är en familjecamping där vi värnar om den natursköna miljön och låter havsbrisarna stå för avkopplingen.