Hotell Gästis Varberg och Leninbadet

Pris från 898 kr per person

Hotell Gästis är ett lugnt och trivsamt hotell mitt i centrum, 200 meter till tåg, färja, torg och bad. Hotellet har 60 rum där alla är varsamt renoverade i klassisk hotellmiljö beläget i kulturminnesmärkta Torellska huset från mitten av 1700-talet. I restaurangen serveras frukost från 06.00 samt en generös kvällsbuffe´ alltid med varmrätt, kallskuret, ostbricka mm. Denna erbjuds alla gäster utan extra kostnad.

Bokälskaren har hamnat i ett drömhus för läsare och kan ägna hela helgen åt att fritt botanisera bland hotellets 15 000 böcker och ta med sig minst fem valfria hem. Ett dopp i Leninbadet är ett måste och där finns dessutom världens största badbibliotek.

Lenin badet ligger under Hotell Gästis finns de gamla källarvalven från 1700-talet kvar. Idag är de förvandlade till en kopia av Lenins favoritbad i S:t Petersburg.

Precis som alla andra utrymmen på Hotell Gästis, så har badet fått anpassa sig till huset. Därför är Leninbadet inrymt i flera rum, och den ombonade och varma känslan från övriga hotellet finns även här.
Badet bokar ni i reception. Badrock, tofflor och handduk ingår.
Söndag – torsdag 125: – per person, fredag – lördag 235:- per person. Barn under 16 år halva priset i vuxens sällskap och fram till kl. 18:00.

Allt ska inte kosta

På Gästis finns också tanken att ”allt ska inte kosta”. Därför finns det i receptionen en lång lista på saker som våra gäster får låna utan att det kostar extra.
Här finns allt från tennisracketar, hängslen och strykjärn till sällskapsspel och paraplyer och mycket mer. Här kan du dessutom alltid hämta kaffe och kaka!

Det vackra Kallbadhuset i Varberg ligger endast 7 minuters gångväg från Gästis. Huset har spolierats ett antal gånger av hårda västkuststormar. Huset har anor från mitten av 1800-talet och under 1990- talet har huset renoverats till sitt ursprungliga exteriör.

I anslutning till Kallbadhuset och Strandpromenaden finns också den lilla sandstrand som kallas för Barnens strand.

Shopping har ni alldeles runt hörnet. Mitt i centrum har ni Gallerian Varberg här finns många inspirerande med varierat innehåll till alla åldrar.Dela med dina vänner...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone